Волинянина обрали продюсером Дніпровської філії Суспільного

Волинянина обрали продюсером Дніпровської філії Суспільного
Влад Зінкевич

Продюсером філії АТ «НСТУ» «Дніпровська регіональна дирекція» обрали Влада Зінкевича, який раніше працював на Волинському державному телебаченні, а згодом на каналі UA: ВОЛИНЬ.

Про це повідомляє Суспільне.

Загалом у конкурсному відборі на посаду продюсера UA: ДНІПРО претендувало 11 кандидатів. 

Конкурс тривав у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування UA: Суспільне мовлення відібрав претендентів за поданими документами, а далі вони пройшли співбесіду з конкурсною комісією, до складу якої входять члени й голова правління Суспільного мовника.

Новообраний продюсер Дніпровської філії Суспільного Влад Зінкевич має юридичну освіту, яку здобув у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки. Нині працює над кандидатською дисертацією. Крім того, має самоосвіту в галузі маркетингу. 

Із 2014 року його життя пов'язане з Волинським державним телебаченням та вже із Суспільним мовником, де він пройшов шлях від ведучого програм до лінійного продюсера UA: ВОЛИНЬ.

«Влад узяв участь у відкритому конкурсі з великою кількістю претендентів і довів, що гідний очолити творчу команду Суспільного в Дніпрі. Вітаємо й бажаємо успіхів на новому місці», – прокоментував член правління UA: Суспільне мовлення Микола Чернотицький.

Заступаючи на посаду продюсера Дніпровської філії Суспільного, Влад Зінкевич зазначив, що радіє можливості перейти на новий рівень саме з незалежним мовником.

«Принципи роботи й цінності, яких ми дотримуємося, однакові для всіх регіональних філій Суспільного, вони нас об’єднують. Із Суспільним (а раніше – державним) я вже понад п’ять років, за цей час попрацював на різних посадах і був причетним до багатьох процесів, зокрема й під моїм керівництвом. Тому радий, що матиму змогу застосувати досвід, здобутий у Волинській філії і поза НСТУ, у Дніпрі на новій посаді, але саме з незалежним мовником та колегами, яких поважаю.  Налаштований рішуче й оптимістично. Дякую за довіру», — сказав він.

З 5 жовтня Влад Зінкевич стажуватиметься в центральній дирекції, аби ознайомитися з роботою дирекцій, із якими в тісному контакті працюють продюсери регіональних філій Суспільного.

Уже з 12 жовтня він розпочне виконувати обов’язки продюсера UA: ДНІПРО.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Острозький та Дубенський замки і Тараканівський форт обіцяють реставрувати у 2021-му
Наступна новина У луцьких маршрутках і тролейбусах – інспектори. Перевіряють, як платять за проїзд і чи всі у масках
Останні новини
Схожі новини