ОТГ - приклад правильно використаних коштів

ОТГ - приклад правильно використаних коштів

Міністр освіти і науки Лілія Гриневич нещодавно на своїй сторінці в мережі фейсбук опублікувала слайд зі звіту голови Казначейства, в якому зокрема видно, що на депозитних рахунках місцевих бюджетів зберігаються достатньо великі кошти.

Зокрема, Волинь входить в топ-5 областей з найбільшими депозитами. Маємо на рахунках 1,6 млрд.грн. депозитів. Цю інформацію емоційно прокоментувала народний депутат України Ірина Констанкевич:

"Не можу втриматися..... Чому ж тоді на Волині вчителі, медики катастрофічно недофінансовані?! Де кошти на дороги?! Де кошти на атошників? Де на доплати вихователям в садочкам? Чи в позашкіллі? Відповіді немає."

 Так, все дуже дивно. На багато речей катастрофічно не вистачає коштів, а тут, на депозитах маємо більше мільярда.Але моя думка, що якщо ті кошти на депозитах і ми ще й в п’ятірці, то це означає, що є проблеми із їх освоєнням! Раджу усім поглянути на статистику щодо розміщення коштів на депозитах ОТГ!!!

Вона показова і саме із ОТГ потрібно брати приклад, як по-господарськи використовувати кошти!!! На дочекаюсь закінчення реформи з децентралізаціі, а за нею закінчення правління по-совєтськи (маю на увазі оцю централізовану президентську вертикаль) впевнений, що тільки після неї в Україні буде прорив!!!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вперше: всі маршрути практичних іспитів з ПДР тепер доступні онлайн
Наступна новина У вас є зброя і ви будете оборонятися? Від мене - маленької дівчинки? - Вусенко відповіла Ткачуку
Останні новини
Схожі новини