Отруєння у луцькій «Фелічіті» розслідує поліція. Винним загрожує 3 роки обмеження волі

Отруєння у луцькій «Фелічіті» розслідує поліція. Винним загрожує 3 роки обмеження волі

З 11 по 14 липня у луцькій піцерії «Фелічіта», що на Винниченка,2, отруїлися відвідувачі. До інфекційного відділенні обласної клінічної лікарні госпіталізували 12 волинян.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням, – інформує прес-служба волинської поліції. 

Санкція статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді штрафу у розмірі 1,7 тис. грн., або арешту на строк до шести місяців, чи обмеження волі на строк до трьох років.

На цей час з ознаками харчового отруєння госпіталізували в інфекційне відділення обласної клінічної лікарні дванадцятьох відвідувачів. Спершу до лікарні потрапили десятеро людей, а 16 липня госпіталізували ще двох.

Як повідомляють медики, загрози життю потерпілих немає.

У коментарі для UA: Волинь медична директорка обласної інфекційної лікарні Любов Серба повідомила, що аналізи виявили сальмонелу в п’яти пацієнтів. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Підприємство «Пана Курчака» не є причиною смороду в Луцьку, – висновок екоінспекції
Наступна новина Продають дворівневу квартиру під Луцьком. Простора, з продуманим дизайном
Останні новини
Схожі новини