Ожеледиця у Луцьку. Хто та як має прибирати кригу на прибудинкових територіях

Ожеледиця у Луцьку. Хто та як має прибирати кригу на прибудинкових територіях

Прибирати засніжені луцькі двори та посипати слизькі тротуари мають силами управителів будинків – ЖЕКів чи ОСББ.

Про це Суспільному розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Луцька Микола Осіюк.

Нині вулиці посипають сольовою сумішшю. Лучани ж нарікають, що тротуари та прибудинкові території залишаються слизькими.

Міські комунальні служби прибирають дороги та тротуари на центральних вулицях. Зі слів Миколи Осіюка, всі основні дороги та проїзди в місті очищені від снігу. Щодо доріг комунальної власності у селах Луцької громади, то їх, зі слів посадовця міськради, прочистили та посипали протиожеледною сумішшю.

У ЖКГ кажуть: за наведення порядку на дорогах у приєднаних територіальних громадах відповідальні старости, на вимогу яких комунальні підприємства Луцька надають техніку.

Нагадаємо, за неналежну підготовку до негоди Луцький міський голова 26 січня позбавив премій начальника житлово-комунального господарства міста Миколу Осіюка та керівника КП "Луцькспецкомунтранс" Володимира Марценюка.

До слова, 26 січня на Волинь прийшов антициклон зі снігом, сильними поривами вітру та хуртовинами. Через хуртовину та снігопад на автошляхах області був ускладнений проїзд. Товщина снігу становила від 5 до 12 сантиметрів. Дорожні служби працювали в посиленому режимі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні хочуть легалізувати подвійне громадянство
Наступна новина До кінця року в Україні планують вакцинувати від COVID-19 близько 35% населення, - Ляшко
Останні новини
Схожі новини