У Луцьку вирішили знести спірний шлагбаум на вулиці Арцеулова

У Луцьку вирішили знести спірний шлагбаум на вулиці Арцеулова
Фото умовне з відкритих джерел

Департамент муніципальної варти Луцької міської ради планує знести шлагбаум, встановлений у дворі багатоквартирного будинку на вулиці Арцеулова, 6 у Луцьку. Однак, не всі мешканці погоджуються із цим рішенням.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 16 лютого, - повідомляє «Конкурент».

За словами очільниці муніципальної варти Юлії Сиротинської, шлагбаум встановлений незаконно, а ДСНС надіслала вимогу про його знесення.

Однак, голова ОСББ Андрій Середа зазначив, що раніше не отримував скарги від ДСНС на шлагбаум. За його словами, навпаки, його відсутність створить небезпеку через рух автомобілів дворами. Втім, представники інших будинків зазначають, що цей шлагбаум порушує їхні права, адже знаходиться на спільній земельній ділянці. Тож через нього мешканці сусідніх будинків не мають можливості паркувати свої автомобілі.

Після обговорення члени виконкому ухвалили рішення про демонтаж шлагбауму.

Нагадаємо, нещодавно встановлення хвіртки на вулиці Липинського спричинило скандал у місті. Тоді пів сотні лучан звернулися до поліції через те, що їм заборонили прохід. Врешті хвіртку міський виконавчий комітет вирішив знести. Після цього у Луцькій міській раді заговорили про заборону ОСББ обгороджувати свою територію. Зокрема, у місті  планують розробити правила, що стосуються поводження з приватизованими ОСББ земельними ділянками.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Врятував двох хлопців, третього не встиг: деталі трагедії на Волині
Наступна новина Лікарі розповіли про стан двох хлопців, які провалились під кригу на Ковельщині
Останні новини
Схожі новини