Палиця відповів протестувальникам, які вимагають грошей на нову школу

Палиця відповів протестувальникам, які вимагають грошей на нову школу

Депутат обласної ради і голова Камінь-Каширської РДА Валерій Дунайчук озвучив запит щодо пікету, який сьогодні влаштували під стінами Волинської обласної ради мешканці села Стобихівка. 

Зокрема, селяни приїхали на сесію вимагати виділення коштів на будівництво школи. Сьогодні вони не пустили дітей на навчання, оскільки старе приміщення в аварійному стані і там немає належних умов для навчання.

"Селяни самотужки забирають гроші на будівництво школи, а обласна рада знімає питання про фінансування будівництва школи в Стобихівці", - заявив у своєму депутатському запиті  Валерій Дунайчук.

Читайте також: Під приміщенням Волинської ОДА подвійний пікет: люди вимагають школу і дорогу

Однак, Ігор Палиця порадив йому впершу чергу завершити реалізацію програми по облаштуванню туалетів в приміщеннях школи, яка діє на Волині вже кілька років.

"Ви спочатку неведіть в районі порядок з туалетами в школах. У вас вже у всіх школах є туалети? В одній ще нема?! То спочатку збудуйте туалет, а потім просіть грошей на будівництво нової школи. Це дуже добре, що люди приїхали просити грошей на школу і я їх розумію",- зауважив Ігор Палиця.

Читайте також: Савченко попередив депутатів Волиньради, що він безпартійний

Тим не менше, депутати підтримали запит Валерія Дунайчука, тож Ігор Палиця розпорядився, аби відповідні структурні підрозділи зібрали інформацію про цю проблему і сьогодні надали йому для ознайомлення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В одній з квартир Ковеля сталась пожежа: врятовано двоє людей
Наступна новина Чи адаптований Луцьк для людей з інвалідністю - експеримент. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини