Батько дівчинки показав, яким може бути неймовірним звичайний день з дитиною. ФОТО

Батько дівчинки показав, яким може бути неймовірним звичайний день з дитиною. ФОТО

Батько однорічної дівчинки на ім'я Зої, 36-річний Шолом Бер Соломон викладає в Instagram фотографії, на яких вони з донькою в різних образах.

Кожен новий день не буває нудним для цієї парочки. Фотоальбом дівчинки поповнюється все новими і новими цікавими світлинами, – пише Сьогодні

Нагадаємо, молода мама трьох дітей Елізабет Спенс (Elizabeth Spence) з Канади стала новою господинею для англійського пойнтера на прізвисько Нора. З цього моменту життя собаки змінилося кардинально, адже пепередні господарі постійно били її і всіляко знущалися. З того дня, як її забрали з дому шкуродерів, Нора завжди поводила себе дуже делікатно, але дуже боялася людей і незнайомих предметів, уникала контакту з ними.

У новому будинку собака стала спокійною, але все ще боїться всього на світі, а єдине, що допомагає їй знайти спокій, це присутність наймолодшого члена сім'ї – маленького Арчі. З першого моменту, як Нора зустріла Арчі, всі помітили неймовірний зв'язок між ними – особливе тяжіння між немовлям і собакою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку видали Пам'ятку про права затриманих шрифтом Брайля. ВІДЕО
Наступна новина Понад 16 годин простою у холоді та без їжі: новий вагон «Київ-Відень» зламався посеред дороги
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні