Понад 16 годин простою у холоді та без їжі: новий вагон «Київ-Відень» зламався посеред дороги

Понад 16 годин простою у холоді та без їжі: новий вагон «Київ-Відень» зламався посеред дороги

У понеділок, 11-го грудня, у столиці Австрії зламався поїзд сполученням Відень – Київ. Тож пасажири були змушені після 16-годинного очікування самотужки добиратися додому.

Про це повідомляє ТСН.

Зазначається, що це – перший рейс новеньких вагонів “Укрзалізниці”: компанія запустила міжнародний маршрут 10-го грудня. Передбачалося, що вагони мають бути пристосованими до ширини колії європейських залізниць. Проте вже у першому рейсі із вагонами виникли проблеми.

Як розповіла одна з пасажирок, через 15 хвилин після відбуття від станції у Відні поїзд зупинився через пошкодження ліній електропередач. Зазначається, що поки інших пасажирів поїзда забрали автобуси, щоб відвезти їх у готель, українці змушені були ночувати у поїзді.

Наш вагон відігнали туди, де вони відстоюються і нас просто залишили у вагоні, де не було ні їжі, ні нормальних умов, ні опалення,– розповіла пасажирка.

Вагон простояв так цілу ніч, приблизно до 7:00, і потім знову рушив, нібито, за маршрутом. Проте український причіпний вагон не витримав і у нього загорілися колодки.

“Почалося задимлення, ледь не пожежа. Ми були там одні, тягнули тільки наш український вагон, тому що всіх інших пасажирів забрали автобуси”, – розповіла пасажирка.

Вона додала, що провідники пропонували тільки чай, хоча до вартості квитків був включений сніданок.

“Ми просили надати нам автобус, щоб нас довезли хоча б до кордону або у Відень, але нам відмовили. Ми від’їхали всього на 50 кілометрів від Відня”, – розповіла пасажирка, зазначивши, що всього вагон простояв 16 годин.

Доставити пасажирів до Києва обіцяли тільки наступного дня іншим поїздом, тож додому люди добиралися самотужки.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Батько дівчинки показав, яким може бути неймовірним звичайний день з дитиною. ФОТО
Наступна новина 350 мільйонів доларів отримає Україна від США. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини