У Луцьку видали Пам'ятку про права затриманих шрифтом Брайля. ВІДЕО

У Луцьку видали Пам'ятку про права затриманих шрифтом Брайля. ВІДЕО

У Луцьку видали Пам'ятку про права затриманих шрифтом Брайля. Наклад передадуть до всіх структурних підрозділів поліції області та ізоляторів тимчасового тримання. У ній вміщено інформацію про основні законодавчі гарантії прав осіб, затриманих за вчинення кримінального правопорушення.

Редактор видання Олександр Мельник : «Дуже приємно, що національна поліція проявила ініціативу таку, що ми не ходили і не шукали їх. І що вони в нас замовили такі пам'ятки і тішіить, що нам це вдалось і що це стало і має позитивний результат нашої співпраці».

Пам'ятку надрукували за підтримки благодійників у друкарні місцевого осередку громадської організації «Генерація успішної дії» та за сприяння правоохоронних органів.

У найближчий час, обіцяють полісмени, будуть встановлені світлові маячки у приміщеннях поліції, які допоможуть людям з вадами зору зорієнтуватися.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у Луцьку вшановували ліквідаторів аварії на ЧАЕС. ФОТО
Наступна новина Батько дівчинки показав, яким може бути неймовірним звичайний день з дитиною. ФОТО
Останні новини
Схожі новини