«Парковий квартал» у Ковелі: забудовник звітує про зроблене

«Парковий квартал» у Ковелі: забудовник звітує про зроблене

У Ковелі триває будівництво житлового комплексу «Парковий квартал»: у першому будинку уже оселилися мешканці, у другому тривають внутрішні роботи, стартувала підготовка до будівництва третього будинку.

Свіжий фотозвіт з будівельного майданчика, а також інформацію про поточний стан оприлюднив забудовник – Будівельна компанія «Інвестор».

На фото – нові будинки «Паркового кварталу» в оточенні мальовничої природи. Людям, які купили тут житло, можна лише позаздрити, адже спостерігати таку красу щоденно — справжня насолода.

У другому будинку завершили покрівлю, фасад і водовідведення. «У розпалі внутрішні роботи. Наразі ми штукатуримо стіни та проводимо електрику» -  розповів виконроб Олександр Поліщук.

До речі, тут простора сучасна 3-кімнатна квартира площею 80,4 кв.м продається на вигідних умовах: за умови 100-відстоковї оплати її вартості квадратний метр тут коштує 11 900 грн.

100% оплата 11 900 грн./м²
Відтермінування на 12 місяців  
Перший внесок 50% 12 300 грн./м²
Решта 50% 12 900 грн./м²

 

Читати детальніше про умови купівлі 3-кімнатної квартири у «Парковому кварталі».

«На ділянці, де зведуть третій будинок «Паркового кварталу», триває підготовка до будівництва: змонтували баштовий кран, зробили винос осей, розмітку»  - розповів виконроб.

Забудовник оголосив акцію: перші 10 покупців квартир у третьому будинку «Паркового кварталу» матимуть спеціальні вигідні умови придбання житла. Які саме – читайте, перейшовши за цим посиланням.

Детальну інформацію про ЖК «Парковий квартал» можна отримати у відділі продажів: 096 030 20 10, вул. Глібова, 8б, м. Ковель.

Facebook: https://www.facebook.com/investorlutsk

Instagram: bud.investor


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Білі троянди від Михаїла. Митрополит з Волині їздив вітати Епіфанія
Наступна новина 10 фото з концерту «Океану Ельзи» в Києві
Останні новини
Схожі новини