Пасажирка ковельського потяга викидала сміття просто з вікна вагона

Пасажирка ковельського потяга викидала сміття просто з вікна вагона

У середу, 9 травня, , їдучи потягом «Ковель-Червоноград» одна з пасажирок викидала своє сміття просто у вікно потяга.

Свідком цієї неприємної ситуації стала волинянка Людмила Лубін, яка поділилася нею на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні сталася м'яко кажучи неприємна ситуація з жіночкою, що на фото Їхавши потягом Ковель - Червоноград , який відправляється з Ковеля о 13.46. Жінка посмакувавши вафлею Артек викинула у Фастові через вікно обгортку з під неї і всі хто це бачив спокійно відреагували. Далі витерла руки вологою серветкою і знову в Любленці спокійно викинула через вікно на колії», – йдеться у дописі.

На усі зауваження та запитання, чому вона так зробила, неохайна пасажирка відповідала, що «вона так захотіла».

«Я їй пояснила, що працівники залізниці після таких як вона змушені прибирати. На що вона сказала, що прожила за мене довше і не мені її повчати!», – ділиться Людмила.

Жінка відверто обурена такою поведінкою та стверджує, що таких пасажирів узагалі потрібно висаджувати з потяга, аби вони «подумали над своєю поведінкою».

«Свій проїзд в потязі я оплатила, а вона пенсіонер прокаталася за рахунок держави ще й нагадила! Чому наші пенсіонери маючи безкоштовний проїзд в громадському транспорті таке роблять? Чому я свою чотирирічну доньку вчу сміття викидати у смітник, а шістдесятилітня тьотка такого не знає! Невже в 50-60 роках такого не навчали? Чи у місті Володимир-Волинський, куди прямували ця жінка сміття викидають під ноги?, – запитує жінка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинських ОТГ з’явився шанс позбутися «кадрового голоду»
Наступна новина Усі нові будинки в Каліфорнії тепер зобов'язані встановлювати сонячні дахи
Останні новини
Схожі новини