Усі нові будинки в Каліфорнії тепер зобов'язані встановлювати сонячні дахи

Усі нові будинки в Каліфорнії тепер зобов'язані встановлювати сонячні дахи

Сонячна Каліфорнія вже зараз може забезпечувати себе електроенергією з відновлювальних джерел на 80%.

Влада Каліфорнії затвердила проект закону, згідно з яким усі нові житлові будинки, що будуються на території штату, повинні мати дах із сонячними панелями. Новий стандарт був одноголосно схвалений членами енергетичної комісії Каліфорнії.

Згідно з постановою, сонячні панелі потрібно буде встановлювати на будь-який будинок – і на багатоквартирний, і на невеликий, на одну сімʼю.

Постанова набуде чинності у 2020 році, повідомляє Tecnoblog із посиланням на телеканал Fox News. Таким чином, будівництво нового будинку буде обходитися на $10 000 дорожче, проте енергетична комісія запевняє, що ці витрати досить швидко окупляться завдяки різкому зниженню рахунків за електроенергію.

Зокрема, представник комісії Ембер Бек прокоментувала, що при нових стандартах економія використання електроенергії будинками з сонячними дахами складе понад 50%.

Дозвіл не встановлювати панелі отримають лише будинки, де це неможливо з технічних причин, або в місцях, в яких сусідні будинки блокують сонце.

На сьогодні в Каліфорнії тільки 20% нових будинків встановлюють сонячні батареї. Багато експертів вважають, що США вже зараз можуть забезпечувати себе електроенергією за рахунок сонячних батарей і вітряних – на 80%. Однак, щоб довести цей показник до 100%, необхідно будувати величезні системи зберігання енергії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пасажирка ковельського потяга викидала сміття просто з вікна вагона
Наступна новина Основою презентації України в світі стане новий бренд «Ukraine NOW UA»
Останні новини
Схожі новини