Патрульного шокувало відрядження до Ковеля. ФОТО

Патрульного шокувало відрядження до Ковеля. ФОТО

Патрульний поліцейський Валентин Каленіченко виклав у мережу фотографії з місця проживання прикомандированих до Ковеля патрульних.

В ньому він обурюється умовами проживання правоохоронців: в холоді та без гарячої води.

Подаємо текст Валентина без змін:

«Керівництву Національної поліції присвячується!!!
Моє відрядження в Ковель, або реформа Патрульної поліції очами з середини!!!
Місто Ковель, чудове місто на Волині і там, за задумом керівництва Національної поліції та Департаменту патрульної поліції прийшов час розпочати роботу патруля.

Та от незадача, місцева молодь досить скептично віднеслась до такого пориву керівництва Нацполу і вирішила, що 8 000 гривень на місяць, це не та сума, заради якої вони будуть віддавати свої кращі роки службі в патрулі. Але механізм реформи запущений і от 03.02.2018 року перші патрульні Ковеля урочисто приймають присягу. Але їх не більше десяти.

Керівництво, співробітників інших підрозділів та інших патрульних добровільно-примусово відправили сюди працювати з Луцька. Але й цих людей замало, тому було прийнято рішення відправити 40 чоловік з інших міст України, в тому числі 30 патрульних з Києва.

03.03.2018 року, я та ще 29 патрульних Києва, виконуючи наказ керівництва Департаменту патрульної поліції, поїхали на ротацію в Ковель строком на один місяць. Нам пообіцяли, що умови проживання будуть хорошими.

Але прибувши на місце проживання, ми були шоковані!!! Заселили нас в один з корпусів колишнього санаторію, який з початку 90-х років минулого сторіччя стояв закинутий, а зараз перебуває на реконструкції.

Сам санаторій декілька років назад був переданий Луцькому військовому ліцею, пара корпусів якого відреставровано і зараз тут навчаються діти. Фото, які я додаю, не передають той жах і відсотків на 20.

Температура в кімнатах не перевищує +15 градусів, гаряча вода відсутня, в деяких кімнатах відсутні навіть розетки, двері в кімнатах не зачиняються, відсутні замки, в коридорі протяги, про санвузол я взагалі мовчу.

І тут ми маємо прожити цілий місяць. Після багатьох спроб довести проблему до керівництва, нам лише пообіцяли давати гарячу воду з 21 до 22 години та на пару градусів підняти температуру в кімнатах. Як нам повідомили, що на наше проживання держава не виділяє кошти і це все, що для нас можуть зробити.

Мабуть, для таких як ми, грошей не має. Телефонний зв’язок тут працює через раз, про інтернет я взагалі мовчу. А сьогодні опалення знову прикрутили. Таким чином нас «мотивують» на результат.

Також нам обіцяли виплатить авансом добові аж по 60 грн. за добу, але так і не виплатили. Форму та білизну випрати немає де, помитись немає де, на харчування грошей немає!!! Так от, в яких умовах ми тут живемо, так і будемо працювати, або взагалі не будемо!!! Мотивуйте нас далі!!! І ще... не забудьте в черговий раз нам нагадати про корупційні ризики!!!

Р.S. Люди повірили в реформу, повірили керівництву, залишили дома дружин, дітей і поїхали виконувати свої службові обов'язки до чудового міста Ковель, де велика кількість гарних церков!!!
P.P.S. А моя донька свій 6-й День народження зустріне без батька!!!»

 

Керівництву Національної поліції присвячується!!! Моє відрядження в Ковель, або реформа Патрульної поліції очами з...

Posted by Valentyn Kalenichenko on Friday, 9 March 2018


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Автовласники-«редиски» нищать газони у луцьких дворах. ФОТО
Наступна новина Українські водії серед найбільших неплатників штрафів у Європі
Останні новини
Схожі новини