Передавайте показники лічильника газу та сплачуйте за доставку газу онлайн

Передавайте  показники  лічильника газу та сплачуйте за доставку газу онлайн

1 жовтня – час подавати показання лічильника газу. Щоб сплачувати лише за спожиті куби споживачам природного газу потрібно щомісяця, з 1 по 5 число, фіксувати показання лічильника та передавати їх АТ «Волиньгаз». Це передбачає «Кодекс газорозподільних систем».

Зробити це можна дистанційно, не виходячи з дому. «Волиньгаз» пропонує такі онлайн-сервіси:

 – в Особистому кабінеті на сайті 104.ua;

– у мобільних додатках 104 Mobile для Android та 104 Mobile Light для iPhone;

– у чат-боті Viber 7104ua або у чат-боті Telegram 7104ua;

– за допомогою смс на короткий номер 7104 у такому форматі: номер особового рахунку (10 цифр), пробіл, показання лічильника (5 цифр);

– зателефонувати до Контакт-центру за номером (0332) 280 104, (067) 33 39 104

– за допомогою голосового меню IVR, яке працює цілодобово за номерами контакт-центру у розділі «2».

Якщо споживач вніс помилкові показання лічильника, скоригувати їх можна у чат-боті Viber 7104ua. Раніше для виправлення даних потрібно було звертатись до Центру обслуговування клієнтів, писати заяву і чекати на візит контролера, який має скласти акт і підтвердити реальні показання лічильника. Відтепер корекція показань відбувається автоматично – достатньо сфотографувати лічильник та завантажити фото приладу у Viber 7104ua. Для активації чат-боту Viber 7104ua – зіскануйте QR-код. 

«Наші клієнти оцінили зручність онлайн-спілкування з газовою компанією. Цінують здоров’я та час і користуються дистанційними сервісами. Смартфон виручає і споживач звикає швиденько в декілька кліків передати показання лічильника та сплатити за газ і його доставку онлайн.

Комп’ютер теж є майже в кожній оселі. Помітили хорошу тенденцію – діти допомагають батькам, а онуки дідусям та бабусям сплачувати за компослуги онлайн. І це класно, бо клієнти оцінюють якість надання послуг та оперативність, - зазначила начальниця Волинського управління клієнтського сервісу АТ «Волиньгаз» Ольга Тимощук. – Тож, передавайте показники онлайн і сплачуйте онлайн!»

До слова, зареєструватися в Особистому кабінеті на сайті 104.ua можна за один дзвінок на номер 067 33 39 104. Фахівці контакт-центру АТ «Волиньгаз» автоматично створять споживачу Особистий кабінет та надішлють на мобільний смс-повідомлення з логіном і паролем для входу.

 Окрім того, Ольга Тимощук розповіла про акцію «Оплати за доставку газу – виграй смартфон». З 20 вересня по 20 жовтня споживачі, які сплатять за послугу з розподілу природного газу (доставку газу) до кінця 2020 року (по грудень включно) мають шанс виграти один із трьох смартфонів.

 До слова, сплачувати за доставку газу потрібно до 20 числа щомісяця або зекономити на банківській комісії та оплатити до кінця року.

 Довідково: Компанія АТ «Волиньгаз» здійснює розподіл природного газу для 250 тис. споживачів Волинської області. Загалом фахівці «Волиньгазу» обслуговують понад  7 тис. км. газопроводів. Під час карантину компанія спростила реєстрацію в онлайн-сервісах та консультує споживачів дистанційно.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Володимир Зеленський приїхав у Рівне
Наступна новина В Україні розпочався осінній призов
Останні новини
Схожі новини