Перелому немає. Патрульні прокоментували затримання водія маршрутки у Луцьку

Перелому немає. Патрульні прокоментували затримання водія маршрутки у Луцьку

На вулиці Ковельській у Луцьку працівники патрульної поліції затримали водія маршрутки "Луцьк-Торчин". Чоловік чинив опір правоохоронцям. Подія трапилася зранку 6 листопада. Зазначають, що перелому у нього немає, хоча й у медиків була підозра.

Про це розповіла Суспільному речниця патрульної поліції області Валентина Мельник.

Зі слів речниці, патрульні зупинили маршрутку, бо побачили за кермом чоловіка без маски. Під час спілкування, каже Валентина Мельник, водій почав чинити опір.

"Він вступив у конфлікт із поліцейськими, не називав своїх персональних даних. Його затримали для з'ясування особи, ніяких спецзасобів до нього не застосовували", – зазначила речниця.

На відео, яке в мережі facebook опублікували свідки, видно, що водій відмовляється виходити з маршрутки. Декілька патрульних витягли водія силою. 

Для з’ясування особи водія на місце викликали перевізника. Медики, які прибули на виклик спершу запідозрили у водія перелом руки. Цей діагноз не підтвердився, каже Валентина Мельник: "після обстеження в медзакладі у нього діагностували забій, перелому немає".

Зрештою встановити особу водія патрульним вдалося. На нього склали прокол за відсутність індивідуальних засобів захисту в громадському транспорті. За це правопорушення чоловіку загрожує штраф у розмірі 255 гривень. Також на водія склали адмінматеріали за двома статтями адмінкодексу: "дрібне хуліганство" і "злісна непокора".


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Додаток «Дія» тимчасово не працюватиме. Коли і чому
Наступна новина На Волині цьогоріч розслідували 147 корупційних справ. Хто з посадовців є в переліку
Останні новини
Схожі новини