Переповнене утричі: екоінспекція хоче через суд закривати сміттєзвалище у Брищі

Переповнене утричі:  екоінспекція хоче через суд закривати  сміттєзвалище  у Брищі

Проектна потужність полігону у селі Брище Луцького району – 1 мільйон 100 тисяч метрів кубічних сміття, зараз відходів понад 3 мільйони 300 тисяч. Це – утричі більше дозволеного. Про це у програмі «Позиція» на «12 каналі» розповів представник державної екологічної інспекції у Волинській області Олександр Тихий.

«Це просто критична ситуація. Інспекція вже неодноразово давала приписи і давала можливості міській раді вирішити це питання. Ми дали їм ще одну відстрочку, на місяць. Якщо вони нічого не почнуть робити, то ми змушені будемо подати до суду, у нас не буде іншого виходу. Треба щось робити, бо повториться 2016 рік і ситуація у Грибовичах», – каже Олександр Тихий.

Екологи дали відстрочку Луцькраді на один місяць. За цей час мають бодай почати розбиратись з проблемою, інакше інспекція подасть до суду і може трапитись таке, що місто не матиме куди викидати сміття.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині – 4 райони. Чому пора відмовитися від старих назв
Наступна новина До Дня Соборності України: двоє лікарів Луцької міської лікарні стали заслуженими
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні