Переселення Старого ринку. Повідомили, коли почнуть демонтувати кіоски

Переселення Старого ринку. Повідомили, коли почнуть демонтувати кіоски
Фото ілюстративне

У Луцькій міській раді створять реєстр підприємців Центрального ринку, які підпишуть зобов'язання про добровільний переїзд на Новий ринок. Цим займатиметься управління розвитку підприємництва та реклами.

Відповідне рішення прийняли 25 листопада під час другої зустрічі з ініціативною групою підприємців з приводу перенесення Центрального (Старого) ринку, повідомив у фейсбуці радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Нагадаємо, під час першої зутрічі з ініціативною групою підприємців Центрального ринку їм запропонували пільгові умови переїзду на Новий ринок.

Тепер же вирішили створити реєстр осіб, які підпишуть зобов'язання щодо добровільного переїзду на нове місце. Посадовець зазначив, що можливість підписати таке зобов'язання та внести себе в реєстр буде до 29 листопада 2019 року.

Вказане зобов'язання передбачає демонтаж тимчасової споруди, що належить підприємцю, до 15 грудня 2019 року.

Що ж до тих підприємців, які не погодяться підписати зобов'язання про добровільний переїзд, після 29 листопада, за словами Ігоря Поліщука, «буде вирішуватися питання щодо демонтажу тимчасових споруд у визначеному законом порядку».

«Міська рада в цьому питанні зробила все можливе для якомога комфортного та безболісного переїзду на нове місце. Сподіваємось і на розуміння підприємців щодо необхідності наведення порядку на території ринку, створення на цьому місці адекватної парку та Старому місту ділянки зі скверами, благоустроєм, цікавими атракціями, збереженням можливості здійснення належним чином оформленої торгівлі продуктовою групою товарів та сувенірами, території яка слугуватиме доповненням до історичної частини міста та буде цікавою й корисною як лучанам так гостям нашого Луцька», – написав Ігор Поліщук.

Читати також: Сквер і кафе. Що хочуть зробити на місці Старого ринку у Луцьку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Євгеній Черняк пообіцяв луцькому сервісу доставки продуктів 100 000 доларів на розвиток бізнесу
Наступна новина З 1 грудня у Ковелі буде новий графік подачі гарячої води
Останні новини
Схожі новини