Показали, як будується новий ринок у Княгининку. ФОТО

Показали, як будується новий ринок у Княгининку. ФОТО

На новому ринку в Княгининку уже змуровані три капітальні будівлі та підготовлене місце під спорудження торгових павільйонів. На територію проведена каналізація і водопостачання.

Нагадаємо, що новий ринок буде розташований на території Луцької громади, у с. Княгининок, на центральній вулиці Соборній поруч із школою та сільрадою (4 км від в’їзду до Луцька).

Детальніше про те, як будується ринок - у фотозвіті від Будівельної компанії “Інвестор”.

Загальна площа ринку - пів гектара. На його території буде три капітальні будівлі, в одній із яких працюватиме супермаркет, також тут заплановане місце під кафе чи піцерію. По периметру ринку буде 35 торгових павільйонів, а всередині комплексу - сквер із дитячим майданчиком.

Усі магазини будуть закритими, із власним входом з вулиці. Фасади матимуть сучасний дизайн та великі вікна-вітрини. Площа приміщень - від 17 до 30 м2.

Приміщення на новому ринку можна придбати або взяти в оренду. При покупці ціна становить - 650 $/м2. Наразі є можливість розстрочки до грудня 2021 року.

Деталі щодо купівлі та оренди можна дізнатися у відділі продажів Будівельної компанії “Інвестор”: 

096 030 20 10

м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3 поверх)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З вересня українських школярів харчуватимуть за новим меню
Наступна новина В Україні понад 5 тисяч нових хворих на COVID-19. Одужало за добу майже 7 тисяч людей
Останні новини
Схожі новини