Переводити школярів на дистанційне навчання не плануємо, - комітет ВР

Переводити школярів на дистанційне навчання не плануємо, - комітет ВР

Наразі переводити школярів на дистанційну форму навчання та закривати дитсадки в Україні не планують. За даними Міністерства охорони здоров'я, у школах хворіють менше 1 % учнів, персоналу та вчителів.

Про це сказав голова Комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та страхування Михайло Радуцький, – повідомляє "Українська правда. Життя".

"На думку ВООЗ, влада має дозволяти традиційне навчання в школах та садочках і закривати їх тільки за найкритичніших ситуацій. За даними МОЗ, у школах хворіють менше 1 % учнів, персоналу та вчителів. Тож наразі діти навчаються, і змін не планується", – зазначив Радуцький.

Нагадаємо: відвідування закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, спортивної та спеціалізованої мистецької освіти заборонено у разі, коли на самоізоляції через контакт з пацієнтом з підтвердженим COVID-19 перебуває більш як 50 % учнів та персоналу закладу освіти.Раніше у МОЗ повідомляли, що з вересня на COVID-19 захворіли 5215 учнів – це 0,9 % усіх учнів, а також 10 552 вчителя. 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Найпоширеніші помилки, яких допускаються хворі на COVID-19. Роз'яснення лікарів
Наступна новина Волинським школам передали 15 нових автобусів
Останні новини
Схожі новини