Волинським школам передали 15 нових автобусів

Волинським школам передали 15 нових автобусів

У Луцьку відбулася урочиста передача 15 нових і комфортних шкільних автобусів «Богдан А22412» для учнів Волинської області. Транспортні засоби були передані для шкіл області на Київському майдані перед Волинською обласною державною адміністрацією.

Серед присутніх на урочистостях були голови об’єднаних територіальних громад та районних державних адміністрацій, а також начальники відділів освіти районних державних адміністрацій, – інформує пресслужба «Богдан Моторс».

Шкільні автобуси «Богдан» поставлені згідно з підписаною 9 жовтня 2020 року угодою між Управлінням освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації та ТОВ «БАС МОТОР», офіційним дистриб’ютором продукції «Богдан».

Автобуси «Богдан А22412» обладнані у відповідності до всіх стандартів та вимог нормативно-правових документів, які застосовуються до шкільного транспорту в Україні. Вони розраховані для перевезення 30 учнів. Всі сидіння в автобусах обладнані пасами безпеки, підголівниками та підлокітниками, а також спеціальними корзинами для шкільних портфелів.

Як уже зазначалося раніше, виробником були внесені зміни у зовнішній дизайн та систему освітлення шкільних автобусів «Богдан А22412», тож відтепер користування цим видом транспортних засобів стане ще безпечнішим як для учнів, так і для водіїв.

  

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Переводити школярів на дистанційне навчання не плануємо, - комітет ВР
Наступна новина В Україні оновили правила дорожнього руху: що треба знати
Останні новини
Схожі новини