Перевозив бурштин вартістю майже 825 000 гривень: на Волині судять депутата з Рівненщини

Перевозив бурштин вартістю майже 825 000 гривень: на Волині судять депутата з Рівненщини

На Волині судять депутата однієї з сільських рад Сарненського району Рівненської області за незаконне придбання, зберігання та перевезення бурштину, законність походження якого не підтверджується відповідними документами, у значних розмірах.

Про це інформує пресслужба обласної прокуратури. 

Слідство встановило, що обранець громади незаконно придбав понад 28 кг каміння бурштину вартістю майже 825 000 грн та зберігав його удома.

Удень 15 листопада 2023 року, коли він перевозив бурштин власним авто, вантаж, законність походження якого не підтверджувалася відповідними документами, виявили та вилучили правоохоронці на стаціонарному блокпості поблизу села Козлиничі Камінь-Каширського району.

На вилучене накладено арешт.

Далі – слово за судом.

Нагадаємо,  відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Все про ремінь ГРМ: ознаки заміни, причини поломки, наслідки обриву
Наступна новина Військового з Волині двічі нагородив Головнокомандувач ЗСУ
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні