Перший сніг і мороз до -8: якою буде погода у листопаді

Перший сніг і мороз до -8: якою буде погода у листопаді
фото ілюстративне, джерело: Politeka

З початком другого тижня листопада в Україну прийде суттєве похолодання, а сильні морози і сніг очікуються в 20-х числах.

Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань, передають «Подробности».

За його словами, протягом місяця будуть постійні температурні гойдалки – «плюс» буде змінюватися «мінусом» і навпаки, а погода буде показувати «зуби» – дощі, мокрий сніг.

«З 7 по 9 листопада очікується від 1 до 2 градусів морозу і мокрий сніг з дощем. 11 – 14 числа від 0 до 2 градусів морозу, з 14 по 16 буде плюсова температура до 4 градусів», - розповів Горбань і додав, що після потепління знову прийде похолодання до -3.

Ближче до кінця місяця почнеться «найцікавіше» – перший сніг і серйозний мороз.

«З 20 по 23 листопада очікується плюсова температура, і з 23 по 27 – морози посиляться, температура в Україні знизиться до -5, можливо, -8 градусів. У цей період дощ зі снігом може затриматися.

Перший нормальний сніг випаде 27 листопада, але він пролежить недовго і вже на наступний день його змиють дощ і мокрий сніг. Перший сніг, який протримається кілька днів, очікується аж в останніх числах грудня. Правда, і він пролежить тільки до перших чисел січня», – підкреслив народний синоптик.

Справжня зима, за його словами, почнеться тільки з середини січня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани по-новому платитимуть за тепло
Наступна новина На Волині розшукують неповнолітнього, який втік з притулку
Останні новини
Схожі новини