«Перший» тримає стрій. Недохакери, ідіть за кораблем!

«Перший» тримає стрій. Недохакери, ідіть за кораблем!

СЛАВА УКРАЇНІ!

На завершення одного з важких для нашої держави днів я як редакторка видання «Перший канал соціальних новин» напишу кілька слів від імені колективу, який зараз у силу наших можливостей веде боротьбу на інформаційному фронті.

Найперше – Героям слава, людям, які боронять нашу державу від навали російської орди, які протистоять оркам і на лінії фронту, і на тимчасово окупованих територіях, і у тилу. Хай Господня опіка буде з усіма нами!

Ми віримо у перемогу! І робимо свій внесок у неї, наповнюючи інформацією сайт https://pershyj.com, сторінку у ФБ https://www.facebook.com/pershyjnews та ТГ-канал https://t.me/pershyj. Ми працюємо, щоб наші читачі мали достовірну інформацію про війну і реакцію на неї світу, про внесок Волині у боротьбу , про протистояння ворогові на усіх напрямках.

Ми щоденно створюємо літопис війни, щоб після перемоги мати ті історії, що не дозволять нашому народу і владі повторити помилок, які призвели до появи «руского міра» та усіх його наслідків на українській землі.

Сьогодні сайт «Перший» не вперше піддався атаці. Але сьогодні вперше якийсь час замість публікацій ви могли бачити трикольорову ганчірку та «колорадську» стрічку. Наша техпідтримка спрацювала на «відмінно». І це непорозуміння у порох стерли з сайту. Так само, як незабаром наш народ за підтримки світової спільноти розітре і розвіє по вітру всіх і все, що з цією фігнею пов’язане.

Усі публікації збережено. Видання продовжує роботу.

Ми пишаємося, що за минулий рік «Перший» має чимало здобутків. Наприклад, потрапили до довгого списку премії «Високі стандарти журналістики-2021» у номінації «За якісний регіональний / нішевий медійний проєкт». А наша Олена Лівіцька – у когорті кращих представників професії у країні.

Ми реалізували спільно з Lviv Media Forum крутий проект журналістики рішень, а ще зібрали гроші на «Спільнокошті» та подвоїли суму завдяки підтримці БФ «Відродження». Ми співпрацювали і продовжуємо це роботи із ВОГО "Волинський прес-клуб". І цей рік почали із розробки кроків, необхідних для реалізації проєкту «Занесло в село».

Але наші плани змінилися. Хворе на голову ботоксне створіння та мижебратья розділили життя українців над ранок 24 лютого на «до» і «після». І вже 22 дні «рускій мір» заливає нашу землю кров’ю воїнів та мирних мешканців. Бо царьок та його раби вирішили, що мають право вказувати нації вільних людей, як їм жити. Смерть ворогам!

Ми знаємо, що здобутки в інформаційній війні не менш важливі, ніж перемоги на фронті. Увесь світ побачив, до чого призводить пропаганда і нестача свободи слова, відсутність балансу думок та невігластво. Тож ми тримаємо стрій. Ми стали ще згуртованіші і вмотивованіші. А єдине, що чого приведе ця нікчемна атака, – ми здобудемо нових читачів як видання, яке стало поперек горла запорєбрику.

Тому, недоумки з доступом до Інтернету (бо хакерами вас називати гріх, коли є Аnonymous), ідіть за рускім кораблем!

А нам – своє робить і ділом, і словом. Бо ми – таки з «Першого» і кращого! Все буде Україна!

З повагою

Ольга Булковська


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Nestle не хоче припиняти роботу в Росії
Наступна новина Як луцький «Адреналін» став прихистком для біженців, їхніх собак, черепашок і геконів
Останні новини
Схожі новини