«Перший» вручив нагороду героєві місяця Павлу Зініну з Устилуга

«Перший» вручив нагороду героєві місяця Павлу Зініну з Устилуга
Павло Зінін

«Перший» вручив відзнаку власнику вуличної кав’ярні в Устилузі Павлові Зініну, який став переможцем у традиційному конкурсі «Герой місяця на «Першому». 

За версією читачів, які голосували на сторінці видання у Фейсбуці, героєм жовтня став Павло Зінін.

Історію про те, як він із допомогою вуличної кави прагне змінити життя у прикордонному містечку, прочитали тисячі людей. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Пий каву, сортуй сміття. Як музикант Павло відкрив кавовий кіоск і вчить Устилуг бути іншим

Павло - звичайний устилузький парубок. Йому 33. Ріс у родині музикантів. Певний час грав у рок-гурті «Інші». Викладав у школі. Перекладав з англійської. 9 сезонів відбув на заробітках у Польщі. Увесь цей час думав про свій проект, збирав гроші, читав книжки і таки його втілив. Тепер Павлова кава робить революцію у сірому провінційному Устилузі. Місті, що на кордоні з ЄС, і з якого для багатьох-багатьох починається Україна. 

«Перший» подарував переможцеві читацького рейтингу символічну відзнаку конкурсу, а також – книгу, яка майже про історію Павла Зініна. «Історія Starbucks. Усе почалося з чашки кави» – бecтceлep New York Times вiд гoлoви paди диpeктopiв Starbucks Говарда Шульца пpo тe, як poзбудувaти нaйбiльшу мepeжу кaв’яpeнь, пoпpи кpизу й кoнкуpeнтiв. 

Нагадаємо, на сторінці «Першого» у Фейсбуці триває голосування за героя листопада. Серед претендентів на перемогу в читацькому рейтингу: бізнесмен і «айронмен» Віктор Грушецький, художній керівник Волинського народного хору Олександр Стадник, місіонери Олександр Юхимчук та Альона Юхимчук, творці «Гармидер ангар-stage» Ольга Валянік, Руслана Порицька та Павло Порицький, вальдорфська вихователька Інна Марчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани повідомили про друге отруєння у відомому кафе
Наступна новина «Зібрались незрозумілі люди і проголосували», – Бондар про призначення керівника обласної лікарні
Останні новини
Схожі новини