Першу секцію ЖБ «Липинський» вже здали в експлуатацію

Першу секцію ЖБ «Липинський» вже здали в експлуатацію

Будівництво житлового будинку «Липинський», що знаходиться на розі вулиць Теремнівська (м.Луцьк) та Січових Стрільців (с.Липини), стрімко наближається до завершення. Так, наприкінці грудня забудовник отримав усі необхідні документи і здав в експлуатацію першу секцію новобудови.

Тож щасливі власники квартир вже можуть братися за індивідуальний дизайн, ремонт, оздоблення та підбір меблів.

За проектом забудови ЖК «Липинський» складається з трьох секцій, першу з яких вже здано в експлуатацію. У ній – 26 однокімнатних квартир сучасного планування.

 «На сьогодні ми вже маємо в наявності усі необхідні документи, які підтверджують введення в експлуатацію першої секції та відповідність усім будівельним нормам і правилам. Тож покупці можуть вже оглянути варіанти і на прикладі І секції - оцінити реальну якість внутрішніх робіт, а не декларовану», - розповіла представник замовника будівництва в напрямку продажу Тетяна Проноза.

Попри те, що усі квартири 1-кімнатні, забудовник вже передбачив можливість перепланування. Адже середня площа у 60-69 метрів квадратних дозволяє власникам змінити планування за власним задумом і дизайном, не зачепивши несучих стін.

«Власне житло – певно найвигідніша інвестиція в майбутнє родини, адже кожен мріє про власну оселю, де зможу почуватись повноправним господарем. І ТзОВ «Липинський» перетворює цю мрію в реальність. Наша будівельна компанія дотримується високих стандартів якості і дбає про комфорт та затишок своїх клієнтів», - зауважила Тетяна Проноза.

Представник замовника будівництва відзначає, що розташування ЖБ «Липинський» вдале і дуже зручне. За словами Тетяни Пронози будинок зведено за сучасними будівельними технологіями, а планування відповідає європейським стандартам. Також забудовник заздалегідь передбачив облаштування паркінгу, зеленої зони для сімейного відпочинку, спортивний та дитячий майданчики.

Окрім цього, Тетяна Проноза зауважила, що забудовник сумлінно підійшов до питання реєстрації права власності на квартири і взяв на себе відповідальність за підготовку документації: витяг, будинкова книга, тощо.

За її словами ІІ та ІІІ секції планують здати в експлуатацію вже на весні цього року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Комунальники пояснили, чому не прибирають сніг на дорогах Волині
Наступна новина У Луцьку демонтують 8 незаконних споруд
Останні новини
Схожі новини