Піаніст Єгор Грушин зачарував лучан своєю музикою. ФОТО

Піаніст Єгор Грушин зачарував лучан своєю музикою. ФОТО

До Луцька в рамках туру з концертною програмою «Together» вкотре завітав композитор та піаніст Єгор Грушин. Цього разу він виступав із дружиною – віолончелісткою Роксоланою Грушиною.

Концерт відбувся 16 березня в Палаці культури. 

Тур-менеджер Єгора Грушина, Степан Гречківський, розповів, що музиканти самі обирали, які міста внести до списку туру. Всього їх 14, Луцьк у списку – десятий. Далі їх чекають два концерти у Рівному та інших західноукраїнських містах.

Роксолана Грушина поділилася власними враженнями від концертів, сказавши, що на заході виступати завжди краще, адже тут люди більше знають Єгора і його музику, а тому й більше підтримують і сприймають.

Єгор Грушин сказав, що радий бути знову в Луцьку, адже завжди після концертів тут з'являється особливе натхнення і він радий повертатися сюди знову й знову. Його дружина подякувала людям за активність і їх емоції, вказавши, що цей проект здійснився лише завдяки цьому.

Окрім цього, музиканти анонсували новий альбом, який вийде восени і вперше представили деякі композиції лучанам.

На жаль, артисти не встигли повноцінно закінчити свій виступ. Дві останні композиції відвідувачі почути не могли з технічних причин.

Єгор висловив сподівання, що зможе приїхати з новим туром восени. Якщо ж ні, то наступної весни він точно знову з'явиться у Луцьку.

Текст – Юлія КНИШ (Перший)
Фото – Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший) 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Польщі знешкодили міжнародну злочинну групу на чолі з українцем
Наступна новина У Луцьку п'яний тракторист зніс дорожній знак та взявся тікати
Останні новини
Схожі новини