Під час війни у Луцьку одружується більше пар

Під час війни у  Луцьку одружується більше пар
Фото Західного міжрегіонального управління Міністертсва юстиції з «Facebook»

Під час війни у Луцьку побільшало охочих одружитися. За період з 24 лютого до 13 квітня у місті побралося 210 пар молодят. 

Про це 15-го квітня повідомило Західне міжрегіональне управління Міністертсва юстиції у «Facebook». 

«За останніх півтора місяця до відділу ДРАЦС міста Луцька Волинської області звернулось в декілька разів більше громадян, ніж у мирний час. За період з 24 лютого до 13 квітня у Луцьку побралося 210 пар молодят.

Найбажанішими нареченими, можемо сказати, що нині є військові. Закохані, ніжні і водночас незламні чоловіки нерідко після реєстрації шлюбу вирушають на захист рідної землі», – йдеться у повідомленні.

Крім того, у відділі ДРАЦС Луцька вже навіть реєстрували шлюб онлайн. Наречений у момент реєстрації був на передовій, а наречена – у Палаці урочистих подій.

Фото Західного міжрегіонального управління Міністертсва юстиції з «Facebook»

Також у відділі ДРАЦС міста Луцька свої перші документи за час повномасштабної війни отримали 288 малюків. Народилося більше хлопчиків, ніж дівчаток.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вперше подолав таку відстань. 84-річний дідусь на старому авто вивіз родину з-під обстрілів
Наступна новина У Рівному виявили осередок комуністичної партії
Останні новини
Схожі новини