У Рівному виявили осередок комуністичної партії

У Рівному виявили осередок комуністичної партії
Фото пресслужби ГУНП у Рівненській області

У Рівному поліцейські виявили осередок комуністичної партії. Під час огляду кабінетів у них знайшли статути, книги, брошури, газети комуністичної партії та георгіївські стрічки. Всіх причетних до діяльності цієї організації перевірятиме СБУ.

Осередок коумуністичної партії виявили у Рівному на вулиці Драгоманова, – повідомляє пресслужба ГУНП у Рівненській області. 

Під час огляду кабінетів слідчо-оперативна група знайшла статути, понад 200 одиниць друкованої продукції комуністичної партії (книги, газети, брошури), 16 прапорів, півсотні георгіївських стрічок, партійні квитки, посвідчення ветерана партії та бланки та понад десять одиниць техніки. 

Оперативну інформацію вдалося отримати працівникам управління СБУ в Рівненській області спільно із працівниками Рівненського районного управління поліції. На момент перевірки у приміщенні офісу були присутні п’ятеро осіб - рівняни, які запевнили, що є членами комуністичної партії. 

Фото пресслужби ГУНП у Рівненській області 

За цим фактом слідчі Рівненського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 436-1 КК України (виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного тоталітарних режимів).

Із залученням працівників СБУ всі члени нацистської організації будуть перевірятися. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, на Волині СБУ відкрила 12 кримінальних справ щодо зрадників України


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Під час війни у Луцьку одружується більше пар
Наступна новина За добу на Волині загасили шість пожеж
Останні новини
Схожі новини