Під Луцьком запрацював найбільший у Західній Україні автоцентр RENAULT STORE. Розказуємо, що там

Під Луцьком запрацював найбільший у Західній Україні автоцентр RENAULT STORE. Розказуємо, що там
Новий автоцентр RENAULT STORE біля Луцька

Біля Луцька запрацював новий автоцентр Renault. 3-го лютого під час офіційного відкриття інвестори та представники Renault розповіли про його особливості. 

Сучасний автосалон RENAULT STORE знаходиться у зручній локації і абсолютно відповідає всім вимогами бренду Renault і щодо якості послуг у продажі та обслуговування автомобілів клієнтів, і щодо дизайну дилерського центру. 

Адреса: с. Гаразджа під Луцьком, вул. Київська, 121.

У компанії «Луцьк-Експо», яка інвестувала у новий центр і є офіційним дилером Renault, кажуть: то не просто центр із продажу та сервісу автомобілів, то бутик , «який транслює цінності та історію бренду». Переконатися у цьому можна, відвідавши RENAULT STORE.

 *  *  *

RENAULT STORE. Гаразджа, вул. Київська, 121

Кілька кілометрів за Луцьком. Траса на Київ. На чималій території – дилерський центр автомобільного бренду Renault. Не помітити – нереально. Заїзд – максимально зручний. Усередині – максимальний спектр послуг для клієнтів, які їздять за кермом Renault. Або хочуть їздити.

Цього дня у стінах нового автоцентру в Гаразджі директор  компанії Renault в Україні Даніель Філліп запевнить, що компанія робить ставку на розвиток дилерської мережі. А новий RENAULT STORE під Луцьком – найбільший у Західному регіоні. Територія, на якій розташований центр, - 5 гектарів. Сам центр займає 2600 метрів квадратних площі, яка працює задля того, аби задовольнити всі побажання споживачів.

RENAULT STORE робить шлях клієнта максимально простим: тут чітко визначені зони продажу, сервісу, аксесуарів, в експозиції зручно розташовані гами автомобілів. У чіткості та простоті кажуть, філософія автомобільного бренду.

Окрім Даніеля Філліпа, у відкритті нового автоцентру взяли участь директорка з продажу та розвитку дилерської мережі Renault Ukraine Ірина Гон, гендиректор ГК «Автоград» Віктор Пасічник та директор ТОВ «Луцьк-Експо» Олександр Крижанівський.

Олександр Крижанівський, Віктор Пасічник, Даніель Філліп та Ірина Гон
під час відкриття автоцентру
У стінах дилерського центру Renault 

Renault «рулить»: «Сьомий рік поспіль – перші в Україні»

2021-й для цього бренду в Україні був дуже успішним, каже Даніель Філліп.

«Сьомий  рік поспіль ми займаємо перше місце на ринку України як бренд Renault. Одна з наших цілей в Україні – розширити модельний ряд і привезти сюди найкращі моделі Renault для наших клієнтів. За минулий рік  ми запустили шість нових моделей. Цього року будемо продовжувати працювати  над високоякісним обслуговуванням наших клієнтів. Наша мета – найкраща якість у продажі та післяпродажному обслуговуванні. Крім того, розвиваємо власну програму фінансування клієнтів», - зазначив директор Renault в Україні.

Компанії надважливо зберігати лідерство на ринку.

Торік на Волині продали 162 автівки бренду Renault .
Успішно тримають першість з продажу
Деніель Філліп:  «Наша мета – найкраща якість у продажі
та післяпродажному обслуговуванні»

«Я дуже впевнений у нашому партнерстві з нашим дилером «Луцьк-Експо». У першу чергу тому, що в нас є вже історія стосунків. Вона почалася багато-багато років тому  ще з Рівного. Потім були зроблені інвестиції у центр в Луцьку. Той факт, що тут ми знаходимося всі разом, ще раз підтверджує, що наше партнерство – взаємне і надійне. Дуже хотів би подякувати за це», - наголосив Даніель Філліп.

Офіційним дилером Renault в Луцьку є компанія «Луцьк-Експо». Історію взаємин із брендом Renault вони ведуть із 2008-го року. За цей час здобули авторитет серед споживачів. За словами Олександра Крижанівського, бренд Renault успішно тримає першість на ринку Волині, позаяк саме він продає найбільшу кількість автівок.

Лише за минулий рік, попри пандемію і всі перешкоди для розвитку бізнесу, які через неї виникли, тут продали 162 автомобіля.

«Наше партнерство із брендом Renault сягає 2008 року, і воно є успішним. Але, дійсно, світ прогресує. Саме тому ми сьогодні збудували найбільший дилерський центр у Західному регіоні. Тут усе створено так, аби клієнт міг легко зорієнтуватися. Чітко виділені всі зони. Є і зона відпочинку для клієнтів, зона тест-драйву. Сервісний центр RENAULT STORE має 12 постів. Новітнє обладнання – сертифіковане і дає змогу виконувати складні роботи та надавати гарантію на ці послуги», - каже Олександр Крижанівський.

До послуг клієнтів тільки оригінальні матеріали і запчастини для автомобілів Renault, аксесуари.

Директор Олександр Крижанівський особисто проводить екскурсію
територією сервісного центру 
12 постів у зоні для обслуговування
і гарантія на послуги

Як відзначив директор ГК «Автоград» Віктор Пасічник, яка теж інвестувала кошти в автоцентр під Луцьком, від початку ідеї до появи в цьому місті сучасного автоцентру бізнес мав зелене світло від громади.  

Автоцентр, за його словами,  проектували і будували так, аби максимально втілити всі нові технології. Площа приміщення сягає 2600 метрів квадратних.

Дилерський центр, який збудований за всіма стандартами Renault. З дотриманням дизайну Renault.

Автоцентр Renault на Волині – й справді серйозна інвестиція у розвиток місцевої громади. Підприємство зареєстроване на теренах Підгайцівської ТГ. Тут створено 50 робочих місць. Про важливість інвестиції говорила цього і присутність на відкриття автоцентру директора начальника управління економічного розвитку і торгівлі Волинської ОДА Анатолія Банери та голови Підгайцівської ТГ Юрія Семенюка.

Фрагменти з відкриття автоцентру

Як розповіла директорка департаменту продажу та розвитку дилерської мережі компанії Renault в Україні Ірина Гон, вона з Віктором Пасічником познайомилася у 2006 році, коли компанія починала розвивати дилерську мережу в Україні .

«Це був цікавий час: коли доля Renault на ринку була не такою високою, ми мали тільки 2%. Я пригадую той час, коли ми зустрілися і одразу знайшли порозуміння. З нашого боку ми зустріли надійного партнера. А я впевнена, що Віктор Олександрович теж знайшов той бізнес, який був йому цікавим із самого початку. Відтак на сьогодні ми бачимо результат нашої співпраці. У 2007 році ми підписали перший дилерський контракт у Рівному. А у 2008-му – тут, в Луцьку. З того часу мали багато цікавих звершень разом із компанією «Луцьк-Експо», багато років поспіль тут і в Рівному фіксуємо гарні результати. У цьому регіоні у нас була найкраща доля ринку в Україні», - наголосила Ірина Гон.

У день відкриття автоцентру RENAULT STORE зауважували: стратегія з розвитку дилерської мережі дуже проста: головне – бути ближчими до клієнтів.

Тому за кілька років Renault  планує збільшити її до 50-ти точок в Україні.

А незабаром поруч із автоцентром  RENAULT STORE, розташують дилерські центри це двох автомобільних брендів. Це у планах інвесторів. 

Наразі ж «Луцьк-Експо» запрошує клієнтів оцінити нову локацію бренду Renault на Волині.

Більше про автоцентр RENAULT STORE шукайте тут:

с. Гаразджа, вул. Київська, 121, Луцький р-н, Волинська обл. Тел. 067 332 88 40, 0332 280 333

Сайт:  https://www.renault-lutsk.com/

Сторінка у Facebook

Сторінка в Instagram  

Текст: Олена ЛІВІЦЬКА

Фото: Юлія КОЦЮБА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що робити, щоб якомога швидше виявити рак. Поради очільниці Фонду боротьби з раком
Наступна новина В Україні за минулу добу виявили більш як 43 тисяч хворих на ковід. Статистика
Останні новини
Схожі новини