Під Луцьком з’являться нові креативні зупинки

Під Луцьком з’являться нові креативні зупинки
Джерело фото: Vodiy.ua

На території Княгининівської громади під Луцьком наступного року встановлять нові зупинки громадського транспорту. Голова громади Олена Твердохліб обіцяє, що це будуть зупинки, «у яких буде виражено самобутність того села, у якому їх встановлюватимуть».

Про це розповідає журналіст Дмитро Синяк на сторінках ресурсу «Децентралізація дає можливості».

На весну Княгининівській громаді знадобляться близько 10 нових зупинок. Кошти на них цього разу у бюджеті передбачать. А от якими ці зупинки будуть, поки що невідомо.

Олена Твердохліб говорить, що має «кілька дуже цікавих пропозицій», однак поки що тримає їх у секреті. За її словами, через ці зупинки буде виражено самобутність того села, у якому їх встановлюватимуть.

Нагадаємо, на території Княгининівської громади цьогоріч встановили кілька зупинок, збудованих за технологією габіонів (блоки – сітки, наповнені камінням). Окрім того, біля школи спорудили зупинку у вигляді розкритої книги з опорами-«олівцями» і лавкою-«гумкою».

До слова, на території цієї ж громади – у селі Сирники встановлена так звана «смачна» зупинка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За кулісами волинського ПриватБанку, або Туди не беруть за хабарі. НА ОФІСІ
Наступна новина Коли завершать ремонт вулиць у Луцьку
Останні новини
Схожі новини