Під Миколаїв привезли мобілізованих з ОРДЛО

Під Миколаїв привезли мобілізованих з ОРДЛО

Для відволікання ворог підігнав до Миколаєва насильно мобілізованих на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА/ОДА Віталій Кім, – інформує Українська правда.

 "Гонять вже не техніку, так щоб було зрозуміло, а женуть кунги (кузов-фургон-ред.) з людьми. З "ЛНР/ДНР" прості люди, їх взяли, посадили, змусили і притягнули сюди. Вони не те що не вояки.. вони кажуть: ми хочемо додому, ми тут пішки дійдемо, але загороджувальні загони заважають.

По суті, це рух для відволікання нашої уваги, але є ще обстріли", – повідомив Кім.

За його словами, ситуація у місті стабільна.

Ворог продовжує практику – виїхав у поле, постріляв і назад сховався до населеного пункту, прикриваючись мирним населенням. Українські ж військові не можуть відповідати, стріляючи по власних громадянах, тому обіцяють відповідати в інший спосіб.

Окупанти також почали активно використовувати ботоферми, розганяють фейки, зокрема з українських телефонних номерів. Голова облдержадміністрації закликав не вірити фейкам.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Окупанти хочуть провести в Херсоні «референдум» за «ХНР»
Наступна новина У нас загинуло близько 1300 військових, – Зеленський
Останні новини
Схожі новини