Під Новий рік українські моряки обстріляли контрабандистів наркотиків

Під Новий рік українські моряки обстріляли контрабандистів наркотиків

31 грудня Військово-морські сили ЗСУ у взаємодії з контррозвідкою СБУ та прикордонниками припинили спробу контрабанди морем.

Про це йдеться у повідомленні ВМС Збройних сил України.

Зазначається, що у територіальних водах України було виявлено судно під прапором Танзанії, яке підозрювалося в перевезенні незаконних вантажів, зокрема наркотиків. 

"З метою пошуку судна та подальшого стеження за його діями в море вийшов ракетний катер "Прилуки". Судно-порушник було виявлено на траверзі н.п. Курортне (Білгород-Дністровський район - ред.) та на виклик не відповідало, тому ракетний катер "Прилуки" розпочав його переслідування", - повідомили у ВМС.

Згодом судно вийшло на зв'язок, однак вимоги зупинитися не виконало.

"З метою примушення до припинення протиправних дій ракетний катер "Прилуки" відкрив попереджувальний вогонь з артилерійської установки по курсу судна, яке було зупинено та відконвойовано до порту Одеса. На затриманому судні проводяться юридичні процедури", - йдеться у повідомленні.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина WP: Трамп обрав “бездоганний час” для рішення про зброю для України
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 2 січня
Останні новини
Схожі новини