Волинські патрульні знайшли у водія наркотики

Волинські патрульні знайшли у водія наркотики

У суботу, 24 лютого, поліцейські, які несуть службу на блокпості у Луцьку, зупинили автомобіль марки «Тойота Пріус». Причиною стало те, що державний номерний знак авто був закріплений не в установленому місці.

Про це повідомили у поліції Волині.

«Під час спілкування з водієм той почав помітно нервувати. Було прийнято рішення провести поверхневу перевірку, і у транспортному засобі інспектори виявили пластиковий контейнер з порошкоподібною речовиною рожевого кольору», - йдеться у дописі.

Оскільки такі дії громадянина мають ознаки кримінального правопорушення, патрульні викликали слідчо-оперативну групу та забезпечили охорону місця події.

Наразі відомо, що за цим фактом відомості внесені ЄРДР за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

Також на чоловіка патрульні склали адмінматеріали згідно з вчиненими правопорушеннями.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин звернувся до ТЦК, щоб отримати довідку для укладання шлюбу, але отримав повістку
Наступна новина Зникла безвісти: на Волині розшукують 79-річну пенсіонерку
Останні новини
Схожі новини