Під Верховною Радою сталися сутички активістів і поліції. ВІДЕО

Під Верховною Радою сталися сутички активістів і поліції. ВІДЕО

Удень 27 лютого у Києві у наметовому містечку поблизу Верховної Ради між протестувальниками та правоохоронцями сталися сутички. Також чутно вибухи.

Про це повідомляє «24 канал».

Зазначається, що мітингувальники кидають у бік правоохоронців вибухові пакети та інші предмети, а у самій будівлі парламенту відчувається запах гару.

У зв’язку з цим правоохоронці почали відтісняти учасників акції від металевої огорожі біля ВР.

Як пише «РБК-Україна», протестувальники також закидають силовиків під Радою камінням. Крім того, активісти накидали шини під будівлю Ради.

За словами кореспондента ресурсу, зіткнення під Радою відбуваються між правоохоронцями та активістами, які вимагали підвищення пенсій військовослужбовцям, однак одна зі сторін застосувала сльозогінний газ.

Додамо, внаслідок інциденту є поранені.

Сутички сталися після того, як активісти почали вимагати, щоб до них вийшов спікер ВР Андрій Парубій, при цьому вони зазначили, що запалять шини, якщо цього не станеться. У підсумку голова парламенту так і не вийшов, а протестувальники почали стягувати шини.

Також підкреслюється, що подія могла початися через провокаторів, які почали кидати каміння в поліцію.

 

Сутички під Радою між нацгвардією та представниками наметового містечка. Більше відео та пояснень в новині http://www.theinsider.ua/politics/5a952a544b8ca/

Posted by Insider on Tuesday, 27 February 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянину за побиття до смерті дружини загрожує до 10 років в'язниці
Наступна новина Людина Часу – Ігор Алексєєв: «У нас в країні навіть вартість молока – заполітизована»
Останні новини
Схожі новини