Підгайці змагаються за звання «Неймовірного села України» і за 100 тисяч гривень на бізнес-проєкт

Підгайці змагаються за звання «Неймовірного села України» і за 100 тисяч гривень на бізнес-проєкт
Фото ілюстративне

Село Підгайці Луцького району стало півфіналістом V Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2020».

Про це повідомляє онлайн-видання AgroPortal.ua, яке і проводить цей конкурс.

Загалом організатори отримали 212 бізнес-проєктів з усіх областей України. З них відібрали 15 сіл, котрі проходять до етапу онлайн-голосування.

Онлайн-голосування за бізнес-плани сіл триватиме на сайті AgroPortal.ua до 1 листопада (включно). Таким чином визначаться 5 сіл-фіналістів конкурсу, які у грудні будуть захищати свої бізнес-плани перед членами Експертної ради.

Підгайцівська сільська рада шляхом участі у конкурсі має на меті реалізувати бізнес-проєкт із впровадження комплексного підходу до поводження з твердими побутовими відходами.

Зокрема за виграні кошти тут планують придбати 12 контейнерів об’ємом 1,1 м³ різних типів для роздільного збирання сміття: скло, папір, пластмаса, вологі відходи (продукти життєдіяльності). 

Таким чином хочуть частково вирішити критичну ситуацію, яка склалася з локальним утворенням, накопиченням та зберіганням відходів до моменту їх збирання і вивезення КП при Підгайцівській сільській раді. 

Півфіналісти конкурсу «Неймовірні села України 2020».

Проголосувати можна тут.

Довідково
Конкурс «Неймовірні села України 2020» аграрним онлайн-виданням AgroPortal.ua цьогоріч проводиться вп'яте.
Головний приз – 100 тис. грн на реалізацію бізнес-проєкту від головного партнера – Посольства Королівства Нідерландів в Україні.
Крім головного подарунка переможцю, компанія «Бейкер Тіллі Україна» допоможе одному з 10-ти сіл, які пройшли до етапу онлайн-голосування, в реалізації їхнього бізнес-проєкту.
А Всеукраїнська асоціація громад одному із сіл-фіналістів надасть комплексний консультаційний супровід громади на період становлення після місцевих виборів.
П'ятірка сіл-фіналістів конкурсу отримає річну передплату на журнал Agroexpert та набір спеціалізованої аграрної літератури.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Плата за доставку газу. Волинянам розповіли, що зміниться з нового року
Наступна новина Очільник Волинської обласної інфекційної лікарні написав заяву на звільнення
Останні новини
Схожі новини