Очільник Волинської обласної інфекційної лікарні написав заяву на звільнення

Очільник Волинської обласної інфекційної лікарні написав заяву на звільнення
Руслан Морочковський

Директор комунального підприємства «Волинська обласна інфекційна лікарня» Волинської обласної ради Руслан Морочковський написав заяву на ім’я голови облради із проханням звільнити його із займаної посади за згодою сторін у зв'язку із сімейними обставинами.

Про це стало відомо 7 жовтня під час засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, повідомляє пресслужба облради.

Виконувачка обов’язків начальника управління охорони здоров`я ОДА, депутат обласної ради Людмила Тимощук зауважила, що для неї це неабияка несподіванка, адже вона днями відвідувала цей заклад та спілкувалась із головним лікарем особисто, втім про його наміри навіть не здогадувалась.

Вона зауважила, що у майбутньому воліла б, щоб такого роду кадрові питання були узгоджені із профільним управлінням виконавчої влади.

«Відповідальність за якість надання медичної допомоги, за функціонування медичних закладів лежить на нас. Такими діями ми пробиваємо дно корабля при штормі. Наразі в області йде значний ріст інфекційних захворювань», – наголосила вона.

Депутат Володимир Дибель своєю чергою висловив нарікання з приводу недолугості кадрової політики в державі загалом. Він також зажадав пояснень такого кроку особисто від Руслана Морочковського.

«Мені це не подобається. Яка причина його заяви? Чому саме зараз, коли у нас починається друга хвиля захворювання на COVID-19?» – поцікавився він.

Заступник начальника відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності апарату обласної ради Альберт Гілітуха розповів, що володіє інформацією про те, що Руслан Морочковський продовжуватиме працювати у тому ж колективі і буде обіймати посаду завідувача інфекційного дорослого відділення.

Більшістю голосів депутати рекомендували голові обласної ради звільнити Руслана Морочковського з посади директора
КП «Волинська обласна інфекційна лікарня» Волинської обласної ради. 

До призначення керівника тимчасовою виконувачкою обов`язків директора медичного закладу рекомендували призначити Галину Морочковську, яка нині є завідувачкою інфекційного дорослого відділення цієї лікарні.

Читати також:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Підгайці змагаються за звання «Неймовірного села України» і за 100 тисяч гривень на бізнес-проєкт
Наступна новина Оприлюднили список кандидатів на посаду Старовижівського селищного голови
Останні новини
Схожі новини