Підлітки, які заявили про домагання в рожищенському притулку, все вигадали, - директор. ВІДЕО

Підлітки, які заявили про домагання в рожищенському притулку, все вигадали, - директор. ВІДЕО

Волинська прокуратура продовжує розслідування щодо факту побиття дітей у Рожищенському притулку для неповнолітніх.

Про це йдеться у сюжеті Суспільного. 

Нагадаємо, у притулку для дітей, які потрапили у складні життєві обставини, у десятьох дітей виявили сліди побиття та крові на одежі. Більше того, троє дітей заявили про сексуальні домагання з боку керівництва установи.

«Ні поліція, ні прокуратура станом на сьогодні не можуть відповісти: чи били дітей у Рожищенсьому притулку для неповнолітніх. Нагадаємо, як ми розповідали раніше, 2-го серпня цей заклад відвідали представники Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Віталій Єлов і Олена Прашко. Після чого вони розповіли, що адміністрація чинить фізичне та сексуальне насильство щодо своїх вихованців. Поліція та прокуратура розпочали розслідування за цими фактами», – йдеться у сюжеті.

Читайте більше: Насильство в дитбудинку на Волині: все, що відомо

Дивіться більше: 

 
Правоохоронці не розголошують подробиць розслідування щодо побиття дітей у Рожищенському притулку

Ні поліція, ні прокуратура станом на сьогодні не можуть відповісти: чи били дітей у Рожищенсьому притулку для неповнолітніх. Нагадаємо, як ми розповідали раніше, 2-го серпня цей заклад відвідали представники Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Віталій Єлов і Олена Прашко. Після чого вони розповіли, що адміністрація чинить фізичне та сексуальне насильство щодо своїх вихованців. Поліція та прокуратура розпочали розслідування за цими фактами. На якому етапі ця справа нині, розповість Дар'я Тимошкова.

Posted by UA: Волинь on Friday, 12 October 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Фестиваль повстанської пісні у Луцьку: як це було. ФОТОРЕПОРТАЖ
Наступна новина Формула жіночого щастя від Елі Сааба. ФОТО
Останні новини
Схожі новини