Підпал техніки родини голови Підгайцівської громади: у поліції назвали версії

Підпал техніки родини голови Підгайцівської громади: у поліції назвали версії
На майданчику у селі Струмівка згоріли три транспортні засоби. Фото - із сайту Нацполіції

У поліції розглядають декілька можливих версій щодо скоєння підпалу майна, яке належало родині голови Підгайцівської ОТГ Юрію Семенюку. Серед них, зокрема, підприємницька діяльність родини власника транспортних засобів, а також політична або фінансово-господарська діяльність посадової особи одного із органів місцевого самоврядування.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, вночі 30 счіня невідомі підпалили майно, яке належало родині голови Підгайцівської ОТГ Юрієві Семенюку

Як зазначають у поліції, повідомлення про загорання на майданчику в селі Струмівка Луцького району трьох транспортних засобів до них надійшло уночі. Пожежу ліквідували, ніхто з людей не постраждав.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Я оголошую війну «УКРОПу» та їх прихвостням», – Савченко

Нагадаємо, слідчі за цим фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбачено ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про  умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу. 

Попередньо встановили, що на території майданчика для реалізації сипучих товарів, який орендує 46-річна жителька району, зловмисники умисно підпалили три транспортні засоби: «DAF 105», «Iveco 420» та екскаватор «EQ». 

На місці події поліцейські вилучили, зокрема, пожежне сміття та інші речові докази. Суму завданих матеріальних збитків встановлюють. Правоохоронці з’ясовують усі обставини пожежі.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Поліція запевняє, що проводить усі необхідні заходи з метою встановлення осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення та притягнення їх до відповідальності.

Досудове розслідування триває.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порошенко дав стипендії двом волинським спортсменкам
Наступна новина Була б стаття злочину, а людина знайдеться, – голова УКРОПу на Волині про заяви Савченка
Останні новини
Схожі новини