Підписали угоду щодо закупівлі та встановлення скануючих систем для Волинської митниці

Підписали угоду щодо закупівлі та встановлення скануючих систем для Волинської митниці
джерело фото: konkurent.in.ua

Державна фіскальна служба вийшла на фінішну пряму щодо реалізації проекту по закупівлі та встановленню на пунктах пропуску стаціонарних скануючих систем.

Це – наймасштабніший проект за всю історію української митниці, за який ДФС боролася більше року, – повідомляють у прес-службі установи.

Вчора, 1 серпня, директор Департаменту матеріального забезпечення та розвитку інфраструктури ДФС Андрій Рахуба підписав угоду з NUCTECH COMPANI LIMITED, яка стала переможцем по двох лотах. Вона поставлятиме 7 скануючих систем для огляду вантажних транспортних засобів та контейнерів, призначених для оснащення пунктів пропуску на суму 482,399 млн грн.

Відповідно до угоди, NUCTECH зобов’язана у 2018 році виробити, поставити, забезпечити здійснення монтажу, пусконалагодження та передачу у власність ДФС скануючого обладнання на пунктах пропуску «Ужгород» та «Чоп» (Закарпатської митниці ДФС), «Рава-Руська», «Краківець» та «Шегині» (Львівської), «Ягодин» (Волинської) та «Порубне» (Чернівецької).

Ці пункти пропуску мають найбільше навантаження по вантажо- та пасажиропотоку.

«Комплексний підхід з удосконалення контролю та обладнання пунктів пропуску стаціонарними скануючими системами дозволить поставити хрест на контрабандних схемах. Обладнання найсучасніше і компанія реалізовуватиме проект «під ключ»: від постачання систем до їх гарантійного обслуговування», – зазначив Андрій Рахуба.

За словами представника NUCTECH в Україні Лі Цзісина, для його компанії це найбільший контракт в Україні: «Ми розуміємо актуальність та важкість проекту і ми докладемо максимум зусиль, щоб передати ДФС все обладнання вчасно».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скандал на Волині: у притулку били та домагалися дітей
Наступна новина Прокурори перевіряють факти насильства над дітьми в притулку на Волині
Останні новини
Схожі новини