Пілоти Raynair оголосили про наміри провести 24-годинний страйк. ВІДЕО

Пілоти Raynair оголосили про наміри провести 24-годинний страйк. ВІДЕО

Авіатори ірландської компанії Raynair, що входять до Асоціації пілотів авіаліній країни, оголосили про наміри провести 24-годинний страйк. Причина − суперечка капітанів і авіакомпанії щодо умов оплати праці.
 

Льотчики, більшість з яких мають звання капітана, заявили, що 20 грудня не вийдуть на роботу. Це − останній метод, який обрали працівники. Адже переговори з керівництвом не приносять результату. Очікується, що страйк спричинить незручності для пасажирів і завдасть матеріальних збитків авіакомпанії. Глава авіакомпанії Майкл О'Лірі відкинув можливість будь-яких переговорів з профспілками.
 

Raynair, яка не визнає профспілки, стверджує, що заявку на проведення страйку підписали 28% пілотів. Компанія попередила, що страйкарі ризикують втратити премії. Якщо протест пілотів все ж відбудеться, він стане першим в історії лоукостера. Водночас в профспілці наголошують, що в період різдвяних свят, з 23 по 26 грудня, зупинки в роботі не буде.
 

Про готовність провести страйк оголосили як в Німеччині, так і в Ірландії, а також в Португалії та Італії. Raynair базується в Ірландії, проте виконує польоти по всьому Євросоюзу, використовуючи в якості великих пересадкових вузлів багато аеропортів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку - загроза зриву опалювального сезону
Наступна новина Як у Луцьку обирали «Міс університету-2017». ФОТО
Останні новини
Схожі новини