У Луцьку - загроза зриву опалювального сезону

У Луцьку - загроза зриву опалювального сезону

Попри скасування постанов про арешт коштів, що містяться на рахунках із спеціальним режимом використання, а також на тих, стягнення коштів з яких заборонено законодавством, ситуація на «Луцьктеплі» залишається критичною. 

Про це йдеться на сайті підприємства.

Сьогодні під загрозою не тільки спільний проект із модернізації і реконструкції ДКП «Луцьктепло» з ЄБРР, а й опалювальний сезон 2017 -2018, який уже розпочався. (Так, банк уже припинив фінансування проекту і розгляд тендерних пропозицій).

Луцьктепло» надіслало звернення до очільника Волинської ОДА Володимира Гунчика, віце-прем’єр-міністра, міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка та міністра юстиції Павла Петренка.

«Здавалось би, зважаючи на дану ситуацію, повинні «включитись» усі владні структури міста, адже такий стан «Луцьктепла» може істотно вплинути на подальшу долю підприємства і, що саме головне, на успішне завершення розпочатого опалювального сезону», - інформує прес-служба підприємства.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку будинок «живе» без ремонту півсотні років
Наступна новина Пілоти Raynair оголосили про наміри провести 24-годинний страйк. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини