Як у Луцьку обирали «Міс університету-2017». ФОТО

Як у Луцьку обирали «Міс університету-2017». ФОТО

Щорічний та найбільш очікуваний конкурс року серед студентів та багатьох любителів краси «Міс університету-2017» пройшов на високому рівні і дуже порадував глядацьку аудиторію.

Грандіозне видовище відбулося 13 грудня у концерт-холі РЦ «Промінь».

За звання «Міс університету – 2017» змагалися 14 найгарніших студенток, які раніше вибороли титул «Міс факультету», на яких навчаються. На подіумі слабких та непідготовлених красунь не було – лише достойні та кращі з кращих.

За корону «Міс університету – 2017» вели боротьбу: Слабецька Марія (біологічний факультет), Дацюк Ангеліна (факультет міжнародних відносин), Гусенко Яна (факультет  історії, політології та національної безпеки), Шпоняк Наталія (факультет філології та журналістики), Матвіюк Юлія (географічний факультет), Терещук Наталія (факультет педагогічної освіти та соціальної роботи), Гриб Анастасія (факультет мкультури та мистецтв), Абрамчук Анастасія (хімічний факультет), Січко Анастасія (економічний факультет), Ващук Валерія (факультет іноземної філології), Борис Інна (юридичний факультет), Тищук Дарина (факультет психології та соціології), Крук Марія (факультет інформаційних систем, фізики та математики), Проць Іванна (факультет фізичної культури, спорту та здоров’я).

«Це граціозне, мегакруте шоу, кожна достойна перемоги. Підтримую всіх учасниць конкурсу, їм дуже нелегко», – розповів студент Назар Дубина.

«На конкурс прийшов зі своїми друзями, вболіваю за свій рідний біологічний факультет. Впевнений, що дівчата будуть не тільки красиві, а й розумні», – поділився очікуваннями напередодні глядач Макс Тарківський.

Ведучими конкурсу краси були відомі шоумени Луцька – Роман Полторак та Олег Бакун з creative group «BaRak».

Для суддів дійства обрати найкращу було надважким завданням, адже усі конкурсантки були неперевершені.

Традиційно учасниці виступили у наступних конкурсах: «Представлення», «Україночка», «Купальники», «Талант», «Інтелектуальний». Фінальним став «Вихід дівчат у вечірніх сукнях».

На конкурсі «Представлення» дівчата впевненою та граціозною ходою на високих підборах показали, що за титул «Міс університету-2017» буде велика конкуренція.

У перерві між конкурсами, глядачі мали змогу насолодитися  виступами відомих музичних гуртів і танцювальних колективів.

На конкурс «Україночка» дівчата виходили в етноодязі від відомого бренду «Edelvika», чим довели – українські дівчата найкрасивіші у світі!

Хіба може бути літо у грудні? Може! Конкурс, на який найбільше чекала чоловіча аудиторія – це «Купальники». Стрункі, спортивні, напівоголені конкурсантки підняли градус дійства своїм виходом на сцену.

Після цього учасниці показали, що вони не тільки прекрасні, а й талановиті. На конкурсі «Таланти» дівчата вражали своїми вокальними здібностями,вмінням танцювати та малювати.

Під час конкурсу «Інтелектуальний» дівчата відповідали на запитання членів журі.

На оголошення результатів дівчата вийшли у вечірніх сукнях.

Після підбиття підсумків балів, стало відомо хто ж отримав перемогу. Титул «Друга Віце-міс» отримала Яна Гусенко, титул «Перша Віце-міс» здобула Марія Слабецька, а корону та титул «Міс університету – 2017» виборола Ангеліна Дацюк.

Варто зазначити, що під час конкурсу було вирішено ще одну переможницю, яка здобула приз глядацьких симпатій – Наталія Шпоняк, яка здійняла просто шалений шквал аплодисментів та підтримки.

Текст: Володимир Потрапелюк

Фото: Роман Домбровський


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пілоти Raynair оголосили про наміри провести 24-годинний страйк. ВІДЕО
Наступна новина У ПортCity – «Різдвяне диво»
Останні новини
Схожі новини