Пів тисячі сіток волинських браконьєрів передали на фронт

Пів тисячі сіток волинських браконьєрів передали на фронт

Пів тисячі сіток волинських браконьєрів передали військовим на фронт. 

Про це повідомили на сторінці Волинського рибоохоронного патруля.

«Волинські рибоохоронці продовжують допомагати волонтерам та військовим. Одним з напрямків є передача заборонених знарядь лову волонтерським центрам для плетіння маскувальних сіток. Вже понад пів тисячі вилучених на водоймах безгосподарських сіток рибпатрульні віддали волонтерам. Наразі рибоохоронці співпрацюють з однією з луцьких бібліотек, що стала місцем плетіння камуфляжних сіток. Там збираються небайдужі громадяни та плетуть камуфляжні сітки, які згодом передають на передову солдатам», – йдеться у дописі.

Також вони просять рибалок, в кого є сітки, передати їх для плетіння маскувальних сіток.

«Громадяни, які добровільно звернуться до рибоохоронців з метою здачі заборонених знарядь звільняються від адміністративної та кримінальної відповідальності, навпаки, ми будемо вдячні кожному за допомогу. Віддайте такі сітки безпосередньо волонтерам або приносьте до Управління Держрибагентства у Волинській області за адресою: м. Луцьк, вул. Товарова, 11», – зазначають у патрулі. 

 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селищі Дубище провели в останню дорогу військового Віктора Шершня
Наступна новина У Луцьку запустили оренду електросамокатів, але міськрада каже, що дозволів не видавала
Останні новини
Схожі новини