Пивний живіт американця виявився пухлиною вагою 14 кілограмів

Пивний живіт американця виявився пухлиною вагою 14 кілограмів

У жителя американського міста Хобокен, штат Нью-Джерсі, видалили злоякісне новоутворення вагою 14 кілограмів, яке він приймав за пивний живіт.

Про це повідомляють Відомості з посиланням на видання Daily Mail.

63-річний Кевін Делі запідозрив недобре після операції на серці в 2015 році.

Він скинув 15 кілограмів, проте розмір живота залишився колишнім.

Читати також: Як селянці з Волині у шоу «Поверніть мені красу» вирізали величезний живіт-«фартух». ВІДЕО

У грудні 2017 року чоловік переконав лікаря зробити йому комп'ютерну томографію, незважаючи на протести страхової компанії, яка вважала це непотрібною тратою.

Томографія показала, що більшу частину черевної порожнини Делі займає величезна ліпосаркома. Новоутворення росло в його животі близько 10 років. Як правило, пухлину помічають швидше, тому ліпосаркома таких розмірів - рідкість.

Операція, під час якої у Делі видалили пухлину і поглинену нею нирку, тривала шість годин. Оскільки зазвичай ліпосаркоми поширюються повільно і не супроводжуються метастазами, лікарі дають хороший прогноз.

Ліпосаркома - злоякісне новоутворення, найчастіше спостерігається у чоловіків 50-60 років. Вона може вражати будь-які частини тіла, але частіше за все зустрічається на стегнах, колінних суглобах, заочеревинному просторі і в області плеча.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку всі вбивства розкриті, - поліція. ВІДЕО
Наступна новина Синоптики на Великдень обіцяють літню погоду
Останні новини
Схожі новини