Півсотні ударів кулаками: волинянин забив дружину через гроші за картоплю

Півсотні ударів кулаками: волинянин забив дружину через гроші за картоплю

У селі Бірки Любешівського району на Волині чоловік забив нетверезу дружину.

Інцидент трапився ще 25 лютого 2018 року, і лише днями чоловіку оголосили вирок.

Зокрема, у спальні власного будинку під час сімейної сварки чоловік завдав своїй дружині від 44 до 73 ударів кулаками та долонями рук.

Він розповів, що зранку разом з дружиною ходили в баню. Коли дружина пішла додому, чоловік разом із кочегаром та колишнім напарником лишились у котельні пограти в карти, а заразом – випити по 100 грамів.

Повернувшись додому напідпитку, чоловік влігся спати. Дружина в той же час теж подалась до подруги, де й собі перехилила чарку-другу.

Надвечір, повернувшись додому чоловік спросоння, побачивши нетверезу дружину, влаштував з нею сварку. Приводом стала також і відсутність грошей, які вони напередодні виручили за продаж картоплі.

Чоловік запевняв, що він у розпалі кілька разів вдарив дружину, а коли побачив, що в неї з носа почалась кровотеча,приклав їй футболку. Мовляв, сварка відбулась між 18-19 годинами вечора, а вже о 20:30 вони вляглись спати. Прокинувшись вночі, він помітив, що дружина не подає ознак життя і повідомив про це родичів та сусідів.

Таким чином, чоловіка затримали, адже жодних інших свідчень про те, що жінка мала конфлікти з іншими людьми, не знайшлось. Щоправда, чоловік заперечував, що завдав їй таку кількість ударів, як вказано в висновку судово-медичної експертизи.

Родичі, які прибули на місце інциденту виявили мертву жінку в ліжку, накриту покривалом, на її обличчі та тілі були численні синці, волосся було мокрим. Також у шафі мати загиблої знайшла мокрі жіночі штани, а в одній із кімнат миску з водою рожевого кольору. Вона розповіла, що зять частенько лупцював її доньку.

Водночас, свекруха загиблої, яка проживала разом з ними, у суді запевняла, що причиною конфліктів між сином та невісткою було зловживання останньою спиртними напоями та її марнотратність.

Однак швагро розповів, що у ту трагічну ніч його здивувало те, що попри наявність численних тілесних ушкоджень на жінці, слідів крові ні на її тілі, ні на предметах домашньої обстановки не було. Тому складалося враження, що перед тим у будинку ретельно прибрали. Більше того - пізніше при огляді будинку працівник поліції знайшов у грубі жіночу футболку та жмут волосся. Тож, на думку родичів, чоловік добряче відлупцював загиблу жінку, а потім ще й намагався приховати сліди свого злочину.

Згідно висновку судово-медичної експертизи причиною смерті жінки став набряк-набухання речовини головного мозку, який виник через закриту черепно-мозкову травму.

Зрештою, чоловіка визнали винним, тож Камінь-Каширський районний суд Волинської області виніс вирок – 9 років позбавлення волі.

Також з чоловіка стягнуть 100 000 гривень моральної компенсації на користь матері загиблої жінки.

Передрук заборонений.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на хабарі затримали полковника поліція: як це було. ВІДЕО
Наступна новина Чоловік використовував свою 8-місячну доньку для створення порно. ФОТО
Останні новини
Схожі новини