Побачив заведене авто, сів і поїхав: у Ковелі зловили зухвалого викрадача

Побачив заведене авто, сів і поїхав: у Ковелі зловили зухвалого викрадача

Ковельські поліцейські оперативно затримали зухвалого викрадача автомобіля.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині.

Інцидент трапився учора, 10 жовтня, по обіді на одній із вулиць районного центру. Ковельчанка лише на декілька хвилин залишила відчиненим заведений автомобіль, аби забрати деякі речі з квартири, а коли повернулася – автівки вже не було.

Громадянка одразу ж повідомила про викрадення транспортного засобу на лінію 102. До слова, орієнтовна вартість авто - близько 300 тисяч гривень. Також всередині були документи та особисті речі.

Поліцейські оперативно зреагували на звернення, у місті оголосили план-перехоплення. Вже за лічені години авто з викрадачем виявили на одній з вулиць.

50-річний зловмисник виявився місцевим мешканцем, він раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Злочин чоловік скоїв, будучи напідпитку: вирішив, що так швидше добереться до товариша. А насправді ж – потрапив за грати.

Нині ковельчанин перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, його одразу затримали в порядку ст. 208 КПК України. Зловмиснику оголосили про підозру за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Приїхав підтримати друга, який втрапив у ДТП: у волинянина поліція знайшла наркотики
Наступна новина У бою загинуло двоє бійців ОЗСП «Любарт»
Останні новини
Схожі новини