Приїхав підтримати друга, який втрапив у ДТП: у волинянина поліція знайшла наркотики

Приїхав підтримати друга, який втрапив у ДТП: у волинянина поліція знайшла наркотики

Патрульні виявили, ймовірно, наркотичні речовини у громадянина, який приїхав на місце ДТП, щоб підтримати друга, який потрапив в цю автопригоду.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині.

Учора, 10 жовтня, сталася ДТП в Луцьку, унаслідок якої авто перекинулося на дах. Коли патрульні опрацьовувати цю ситуацію, на місце події на таксі прибули також товариші одного з її учасників, попри те, що була вже комендантська година. Чоловіки поводилися підозріло, і це дало інспекторам достатньо підстав вважати, що вони можуть мати з собою заборонені або обмежені в обігу речовини чи речі.

Було прийнято рішення провести щодо громадян поверхневу перевірку, і в одного з них патрульні й справді виявили згорток паперу з рослинною речовиною зеленого кольору, зовні схожою на наркотичну.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, адже за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачена кримінальна відповідальність.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина СБУ показала зрадників, які навели російський удар по Грозі на Харківщині
Наступна новина Побачив заведене авто, сів і поїхав: у Ковелі зловили зухвалого викрадача
Останні новини
Схожі новини