Поблизу Луцька зведуть особливий комплекс будинків

Поблизу Луцька зведуть особливий комплекс будинків
Перша черга ЖК «Струмочок». Джерело: https://www.investor.lutsk.ua/projects/strumochok

Будівельна компанія «Інвестор» збудує у селі Струмівка Луцького району новий житловий квартал.

Про це в інтерв’ю Волинь24 розповів директор БК Андрій Разумовський.

«Уже працюємо над стартом нового проекту. Це буде новий житловий квартал, поряд зі «Струмочком» у селі Струмівка. По-суті це буде друга черга «Струмочка», але масштабніша. Це перший житловий комплекс, який включатиме в себе різні види житла – і окремі будинки, і таунхауси, і багатоквартирні будинки», – повідомив забудовник.

Будівлі займатимуть ділянку площею 7,5 га. Там буде близько десяти приватних будинків, поряд понад 150 таунхаусів і кілька багатоквартирних будинків на три-чотири поверхи. А ще буде комерційна зона для магазинів, кафе, побутових послуг. У центрі облаштують розважальну зону, яка складатиметься із дитячого та спортивного майданчиків, зони для прогулянок, місця для кросфіту, баскетболу, футболу.

«Знаєте, як круто, коли у твоєму житловому кварталі є дитяча футбольна команда! А я вірю, що дітей у наших житлових комплексах не бракуватиме. Адже це закономірність, перевірена неодноразово: люди, які вирішили свої житлові проблеми, набагато завзятіше беруться продовжувати свій рід))», – додав Андрій Разумовський.

Читайте більше: Андрій Разумовський: «Діти – одні з найприскіпливіших наших клієнтів»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Військовий оркестр у Луцьку виконував пісні «Дзідзьо» та «Queen». ФОТО
Наступна новина Над Луцьком літають повітряні кулі: стартувала «Аеrosfera». ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини