Почесний громадянин Ковеля віддав свою виплату родині бійця АТО

Почесний громадянин Ковеля віддав свою виплату родині бійця АТО

Почесний громадянин міста Ковеля, директор підприємства теплових мереж «Ковельтепло» та колишній міський голова Володимир Бойко звернувся із заявою до керівництва міста про те, що відмовляється від виплати, яка призначається за це почесне звання.

Він попросив щорічну грошову виплату за 2021 рік, визначену згідно до Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Ковеля», перерахувати родині учасника бойових дій у зоні АТО/ООС Парвасюка Сергія Миколайовича, яка потребує матеріальної допомоги, пише КовельMedia.

Сергій Парвасюк був одним із засновників та секретарем ради громадської організації «Ковельська міськрайонна спілка учасників АТО», яка припинила свою діяльність з 21 грудня 2017 року.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев підписав 20 серпня розпорядження: відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Ковельської міської ради перерахувати кошти у сумі 12 000 гривень згідно поданих документів.

Читайте також: Депутати Луцької райради допомогли зібрати до школи дітей загиблих воїнів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Дії» може з'явитися е-кабінет водія
Наступна новина У Луцьку посилять патрулювання на меморіалі. Люди скаржаться на скейтерів і велосипедистів 
Останні новини
Схожі новини