Подарунок від Святого Миколая: прикордонники вилучили сотні тисяч іноземної валюти. ВІДЕО

Подарунок від Святого Миколая: прикордонники вилучили сотні тисяч іноземної валюти. ВІДЕО

Прикордонники відділу «Шегині» попередили приховане перевезення через кордон понад 100 тисяч Британських фунтів стерлінгів та майже 400 тисяч польських злотих.

Про це повідомляє прес-служба Мостиського прикордонного загону.

16 грудня в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Шегині», що на українсько-польському кордоні, прикордонники разом з працівниками фіскальної служби запобігли незаконному вивезенню з України чималої суми готівкових коштів.

В ході огляду автомобіля марки «Мерседес», яким їхали до Польщі двоє громадян України, мешканці Івано-Франківська, 1980 та 2001 років народження, у прикордонника виникли сумніви, щодо відсутності не декларованих товарів та предметів у автомобілі.

«Враховуючи аналіз ризиків, охоронці кордону ініціювали проведення поглибленої перевірки транспортного засобу. В ході спільної перевірки працівники служби безпеки України та митники серед багажу у салоні автомобіля в особистих речах подорожуючих виявили пакунки із готівкою», - йдеться у повідомлені.

За попередньою оцінкою громадяни, оминаючи закон, намагались вивезти з України понад 100 тисяч фунтів стерлінгів та майже 400 тисяч польських злотих.

Наразі триває розбір, про його результати та точну суму виявлених готівкових коштів повідомимо згодом.

 

ГРОШІ НА СВЯТО МИКОЛАЯ Прикордонники відділу «Шегині» попередили приховане перевезення через кордон понад 100 тисяч Бри...

Posted by Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон on Saturday, 16 December 2017

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Який зимовий одяг носили волиняни десятки років назад. ФОТО
Наступна новина Перша реєстрація шлюбу за добу в аеропорту «Бориспіль». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини